Mijn naam is Marike Bloemhard en hierboven ziet u een foto van mij en links naast mij mijn overgrootvader Pieter Gerardus Bloemhard. Onze familie breidt zich telkens nog uit en ik heb inmiddels contacten over de hele wereld!

Ik breng u weer een volgende versie van onze stamboom op het net. We zijn inmiddels terug naar ca. 1750 in Soerakarta (tegenwoordig Solo), maar ook in het heden blijven zich nog steeds Bloemhards melden die ik nog niet getraceerd had. Ik ben blij dat zoveel mensen reageren op de website. U weet het inmiddels, graag aanvullingen en correcties gewenst!! Mocht u nog ergens een paar leuke foto's van familie hebben gevonden, ik scan ze graag in voor het familiearchief. Ook foto's van de huidige Bloemhards zijn welkom, het is zo leuk om de gezichten bij de namen te zien!!

Uiteraard zijn we er nog lang niet, en missen we nog veel informatie, maar door de gegevens op internet te zetten hoop ik meer informatie te krijgen uit nog niet aangeboorde bronnen. De gang naar het Rijksarchief in Den Haag is vanuit Arnhem vrij ver en gezien de openingstijden moet ik er een dag vrij voor nemen, dus dat kan niet al te vaak helaas. Mocht er iemand zijn die me wil helpen en dichter bij Den Haag woont; alle hulp is welkom. Volledige data in het schema zijn redelijk gecheckt, maar soms gebruik ik alleen jaartallen waarmee ik een volgorde in geboorte aangeef (te herkennen aan telkens 1 jaar opvolgend jaartal). Mochten gegevens niet correct zijn of kunnen ze aangevuld worden dan hou ik me graag aanbevolen.Bij het maken van deze stamboom wordt gebruik gemaakt van het programma Aldfaer.